Equality and diversity with Allbright

3 April
12:0013:00

Do you believe in a equality and diversity labor market?

*This lecture will be held in Swedish*

Allbright föreläser om jämställdhet och mångfald på svensk arbetsmarknad. Hur ser likriktningen ut på ledande positioner? Vem är befordringsbar i din organisation? Och hur kan alla ta gemensamt ansvar för förändringen? Allbright delar med sig av fakta från rapporter och forskning och tydliggör vinsterna med att arbeta målmedvetet med jämställdhet för att inspirera åhörare till att själva driva förändringen och skapa mer inkluderande arbetsplatser.

AllBright är en partipolitiskt obunden och icke-vinstdrivande stiftelse som arbetar för jämställdhet och diversifiering på ledande positioner i näringslivet. Vi arbetar aktivt med opinionsbildning för att påverka beslutsfattare i näringslivet att arbeta medvetet och målinriktat med att öka andelen kvinnor på ledande positioner. Vi kartlägger kontinuerligt näringslivets ledningsgrupper och styrelser för att belysa frågan om representation. AllBright vill skifta debatten från att diskutera problem till att komma fram till lösningar.

Niklas är utbildad inom retorik, projektledning och strategisk kommunikation vid Södertörns högskola. Han har även studerat sociologi vid Stockholms universitet. Niklas har flera års erfarenhet av att bedriva utbildningsprojekt, senast i rollen som verksamhetschef för Ung Privatekonomi. Han är även en erfaren föreläsare med flera hundra föreläsningstimmar i bagaget från både svenska och internationella sammanhang.

NÄR? 3/4, kl 12-13
VART? Hörsal B
ANMÄLAN?https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdxkIkeSmoWQzF5RboewWAsZDH3kP8pC7dZT2z7FitvNTGlg/viewform