Lär dig Excel tillsammans med EY

19 November 2018
15.0016.30

Välkommen att få skaffa dig mer kunskap i att använda Excel med hjälp av EY.

Excel är ett grundverktyg i nästan alla yrkesroller som har med ekonomi att göra, och även i många andra. Excel är ett oerhört beprövat verktyg som ifall du är duktig på det, kan hjälpa dig att arbeta mer effektivt och vara till stor hjälp.

Ta chansen att få lyssna, ställa frågor och testa hands on i Excel med hjälp av vår medarbetare Jesper Fransson, som arbetar som Revisor på Umeåkontoret. Vi kommer dela upp kursen i två tillfällen efter önskemål, där vi kör ett tillfälle som är med Basic medan det andra är lite mer ingående.

Översiktligt kommer tillfällena innehålla:

Tillfälle 1
Jesper går igenom Excel från grunden. Hur Excel är uppbyggt och vad arbetsböcker, kalkylblad och layout är för något. Jesper går igenom enklare funktioner och formler i Excel. Ni får möjlighet att testa dessa kunskaper genom några övningsuppgifter.

Tillfälle 2
Detta tillfälle riktar sig till den som har lite grundkunskaper sedan tidigare i Excel. Under detta tillfälle går vi igenom grafer, tabeller, hyperlänkar, pivottabeller bl.a. Jesper går igenom hur man hanterar större mängder data med hjälp av mer avancerade formler.
Båda tillfällena innehåller genomgångar för att sedan få testa dessa genom övningsuppgifter.

Medtag dator med Excel installerat på. Jesper kommer i den mån han kan ge hjälp för hur kommandon ser ut på Mac, då Excel skiljer sig en del beroende på om du använder PC eller Mac.
Begränsat antal platser så ta chansen och anmäl dig, vi bjuder på macka!

Anmälning till Excel grundkurs 19 november. s.207
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSen-vGMeNxigAL5BpHpFlTWpMaGXPn9wx4nm1iPeRK8qt0DwQ/viewform

Anmälning till Excel avancerad kurs 22 november. s.208
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-9YGOlxgz0_Wm5oFevvIDt9bqdfAcjJCYQqqW0L_eItU5iw/viewform?usp=sf_link

ALLA PLATSER ÄR FULLBOKADE

 

UPPDATERING:

TILLGÅNG TILL EXCELDOKUMENTET HITTAR DU HÄR