Present and future in purchased media

7 February
16:0018:00

Present and future in purchased media, how is it to work at a media agency? This is what GroupM are going to give you answers on!

*This lecture will be held in Swedish*

GroupM är en av Sveriges största mediebyrågrupper, de arbetar med adaptive marketing, tekniska sammanlänkade system, digital utveckling samt mycket mer. GroupM är en del av WPP som är en av världens största koncerner inom marknadskommunikation. Snyggt sammanfattat: Är du intresserad av marknadsföring har du kommit helt rätt

Hur ser trenderna ut i medielandskapet idag i jämförelse mot tidigare? Detta är precis vad denna föreläsning kommer gå in på. GroupM kommer även berätta vad det finns för roller på en mediebyrå, vad de egentligen arbetar med och varför. Till sist visas en digital deep dive där vi tittar närmare på de tre primära digitala discipliner de arbetar med.

Anmäl dig redan idag via länken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi6TdDG8sTjuwJxJv9TEktC2Zq4234GV-i6QpmJqAAytrC7g/viewform

Agenda:
16:00 – 17:30 –> Föreläsning
17:30 – 18:00 –> Tid för frågor

Är du intresserad av marknadsföring eller att arbeta för en mediebyrå? Bjud in en kompis och lyssna på en av Sveriges största mediebyrågrupper!